SOFON.at.ua


Главная » 2012 » Июнь » 21 » Microsoft представила операційну систему Windows Phone 8
11:34
Microsoft представила операційну систему Windows Phone 8
Windows Phone 8

Компанія Microsoft на конференції Windows Phone Summit, що відкрилася в Сан-Франциско 20 червня, представила мобільну операційну систему Windows Phone 8.

Вона буде заснована на ядрі NT. Це ріднить її з ОС Microsoft для персональних комп'ютерів. Windows Phone 7 належала до сімейства систем Windows CE.

Архітектуру Windows NT використовує в тому числі і Windows 8. "Тепер ми можемо сказати, що існує тільки одна Windows, Windows 8, Windows Phone 8 - все це одна і та ж Windows", - заявив віце-президент Microsoft Джо Бельфіор.


"Вісімка" буде працювати на пристроях з багатоядерними процесорами. Це, зі слів Бельфіора, дозволить виробникам запропонувати користувачам більш широкий набір пристроїв. Всі апарати на Windows Phone 7 є одноядерними.

До складу ОС увійде браузер Internet Explorer 10 з підтримкою HTML5. Порівняно з попередньою версією в ньому прискорена обробка JavaScript.

На зміну картам Bing в Windows Phone 8 прийдуть Nokia Maps. Серед особливостей сервісу - покрокова навігація і можливість роботи без підключення до інтернету.

Ще однією особливістю апаратів на Windows Phone 8 стане присутність слота для карт пам'яті SD і модуля NFC. Максимальна роздільна здатність екрану у пристроїв на новій системі становитиме 1280 на 720 або 1280 на 768 пікселів.

Перші пристрої під управлінням Windows Phone 8 будуть представлені восени 2012 року.


Джерело: http://ukranews.com/uk/news/technics/2012/06/20/73156

Просмотров: 1280 | Добавил: Duft | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
Programs
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Облако тегов